Actie Kerkbalans 2020 Actie Kerkbalans 2020

Actie Kerkbalans 2020
Van 18 januari tot 1 februari 2020 wordt de jaarlijkse actie Kerkbalans gehouden.

De actie Kerkbalans wordt gehouden omdat de kerk van ons allen is. Deze onderhouden we met elkaar, samen met veel vrijwilligers. Maar vaste krachten zoals predikanten, organisten, kerkelijk werkers, beheerders en de medewerkers van het kerkelijk bureau moeten ook betaald worden. En wat te denken van de energiekosten en het onderhoud van de gebouwen. Als we dat stoppen wordt het onderhoud na verloop van tijd wel heel erg duur.

Onze gemeente vervult een waardevolle plek in onze samenleving. Juist in de samenleving waarin mensen steeds vaker op zichzelf zijn aangewezen, vormen we met elkaar een gemeenschap waar mensen altijd welkom zijn.

Uw meedoen en uw financiële steun is van onschatbare waarde.

De commissie Kerkbalans