Welkom op de website van de Protestantse Gemeente te Leeuwarden!

Wijziging rekeningnummer voor Kerkelijke Bijdrage

Per 1 november a.s. wordt ons rekeningnummer voor de kerkelijke bijdrage veranderd naar
NL96 RABO 0373 7241 95 (was NL92 FVLB 0227 1357 92).

Achtergrond van de verandering
Tot op heden gebruikt SKG (hier hebben wij onze kerkelijke bijdrage rekening lopen) de systemen van Van Lanschot Bankiers voor het verzorgen van het betalingsverkeer. Van Lanschot Bankiers zal deze dienstverlening in de toekomst staken. Hierdoor is SKG op zoek gegaan naar een andere bank om het betalingsverkeer te verzorgen. Dit is de Rabobank geworden en vandaar dat het rekeningnummer verandert.

* Heeft u ons gemachtigd om een bedrag van uw rekening te incasseren? Dan ziet u vanaf 1 november a.s. een andere tegenrekening op uw afschrift.

* Heeft een een periodieke overboeking in internetbankieren naar deze rekening? Dan ziet u bij de overboekingen na 1 november a.s. dat deze overboeking is doorgestuurd naar de nieuwe rekening van onze gemeente via de "overstapservice". U moet dan het rekeningnummer in internetbankieren wijzigen.

Wanneer u nog vragen heeft dan kunt u contact opnemen met het kerkelijk bureau. Telefoonnummer 058-2124232 (bereikbaar van dinsdagmorgen tot en vrijdagmorgen van 10.00 uur tot 12.00 uur. U kunt ook een e-mail met uw vraag sturen naar

Webshop
Bestel uw collectebonnen in onze webshop. Ook kunt u in onze webshop uw abonnement op de Geandewei en uw kerkelijke bijdrage betalen. Log hier in bij onze webshop.